Printi pak...

Sherbimet

serives
Marketi Durguti3 mirret me shitjen e mbi 10.000 veglave te ndryshme per ndertimtari, te te gjitha veglave qe i duhet nje ndermarrje ndertuese apo nje punetori individual... LEXO ME SHUME
serives
Gjithashtu Durguti3 ben shitjen e te gjitha llojerave te ngjyrerave, fasadave, ngjitesave, llaqeve te ndryshme nga brendet me te medha boterore e lokale si Graniti, Eco Color, Colori Vianova etj... LEXO ME SHUME
serives
Gjithashtu mirremi edhe me vendosjen e nxemjeve qendrore, poashtu te gjitha pajisjet e nxemjeve qendrore mund ti gjeni ne marketin tone... LEXO ME SHUME
serives
Gjithashtu Durguti3 ben shitjen e te gjitha llojerave te ngjyrerave, fasadave, ngjitesave, llaqeve te ndryshme nga brendet me te medha boterore e lokale si Graniti, Eco Color, Colori Vianova etj... LEXO ME SHUME
serives
Veprimtaria tjeter ku ne jemi shume aktiv jane te gjitha llojerat e ndertimeve, fasadave, izolime te shtepive, ndertesave, me pervoje me mbi 20 vjeqare! LEXO ME SHUME
serives
Gjithcka cfare i duhet interierit te shtepise suaj mund ti gjeni ne lokalin tone, tapeta, dekorime muri, dekorime dritash etj... LEXO ME SHUME

Keni nevoje per informata shtesë?

Na shkruani ne email dhe stafi yne do ju kontaktoje me kohe.