serives
Marketi Durguti3 mirret me shitjen e mbi 10.000 veglave te ndryshme per ndertimtari, te te gjitha veglave qe i duhet nje ndermarrje ndertuese apo nje punetori individual... Lexo me shume
serives
Gjithashtu Durguti3 ben shitjen e te gjitha llojerave te ngjyrerave, fasadave, ngjitesave, llaqeve te ndryshme nga brendet me te medha boterore e lokale si Graniti, Eco Color, Colori Vianova etj... Lexo me shume
serives
Gjithashtu mirremi edhe me vendosjen e nxemjeve qendrore, poashtu te gjitha pajisjet e nxemjeve qendrore mund ti gjeni ne marketin tone... Lexo me shume

Publikimet e fundit nga ne!

fotografite
fotografite
fotografite
fotografite
fotografite
fotografite

Keni nevoje per informata shtesë?

Na shkruani ne email dhe stafi yne do ju kontaktoje me kohe.